Om Conscensia

Vi er din outsourcing partner

vi er

Vi er en dansk virksomhed der siden 2006 har hjulpet virksomheder med at finde de bedste ukrainske og polske softwarekompetencer til deres udviklingsopgaver og integrere medarbejderne som virksomhedens egne.

Conscensia har et meget holistisk syn på outsourcing. Det er mennesker vi har med at gøre. Derfor er vores fokus ikke kun på kompetencer, men i høj grad også på væsen og personlighed, da god kemi er det bedste middel til langvarigt samarbejde mellem vores kunder og deres outsourcede medarbejdere. Mennesker skal motiveres, og når man gør det, så tror vi på at man får succes og den ønskede økonomi ud af at outsource.
gazelle_2016
Kåringerne som Gazelle virksomhed i 2014, 2015 og 2016 er det klare bevis for, at vi rammer plet med vores helhjertede forretningsstrategi om at prioritere medarbejderes velbefindende meget højt. Det viser også, at vi har kunder, der tror på vores model, og som får forretningsmæssig værdi ud af at samarbejde med os.

Vi kan se at vi får en sundere økonomi, når vores medarbejdere har det godt. Deres velbefindende, tryghed og arbejdsglæde smitter direkte af på vores kunder og de produkter, kunderne får udviklet, og det betyder, at vi har en god forretning. Mange har desuden svært ved at fastholde outsourcede softwareudviklere, men det problem står vi ikke med, fordi vi netop prioriterer vores medarbejderes velbefindende så højt, at de er motiverede for at blive hos os.”

Hans Henrik von Platen-Hallermund, CEO Conscensia

Vores udviklingscentre ligger i Lviv i Ukraine og i Warzsawa i Polen, hvor vi er ca. 175 medarbejdere i alt.