Conscensia har siden 2006 hjulpet virksomheder med at få etableret nearshore udviklingsteams, så de får de bedste ukrainske og polske softwarekompetencer til deres udviklingsopgaver. Det vil sige, at vi finder de softwareudviklere vores kunder har brug for, hjælper med at optimere samarbejdet og integrerer udviklerne i kundens organisation, samt vi har skabt en virksomhedskultur på vores udviklingscentre, som er medvirkende til at udviklerne har lyst til at blive på vores kunders teams i mange år.

Vores succes er specielt tydelig i dette efterår, hvor vi har fejret 10 års jubilæum med 2 kunder, nemlig Systematic og Getinge. Ved begge kunder har vi endda udviklere, som har arbejdet på kundens team i samtlige 10 år. Det er imponerende – og det er vi meget stolte af!

Successen skaber vi sammen – ved at vores kunder, udviklerne og Conscensia er dygtige til at samarbejde og kommunikerer åbent, således at udviklingsopgaverne bliver løst på bedste vis.

Conscensias CEO Hans Henrik von Platen-Hallermund udtaler: ”Vi er utrolig stolte af vores 10 års jubilæer med både kunder og ansatte. Det er et blåstempling af vores forretningsmodel, hvor vi har skabt udviklingscentre, som sørger for at vores kunder får veluddannede softwarekompetencer til deres udviklingsopgaver – og vores ansatte har en spændende arbejdsplads, som de har lyst til at være en del af i mange år.”

Se med på videoen nedenunder, hvor vores ukrainske udviklere fortælle om samarbejdet med Systematic.

 

 

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketing Coordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com