Conscensia ser et stort potentiale i det norske og svenske marked, hvor efterspørgslen efter dygtige softwareudvikler er stor, ligesom i resten af Vesteuropa. IKT Norges undersøgelse i 2017 viste at 38% af medlemmerne havde haft ledige IT-stillinger de ikke fik besat, hvilket resulterede i at 42% af disse medlemmer måtte afvise ordrer/opgaver.

stort

For at hjælpe disse virksomheder, har Conscensia udvidet det skandinaviske salgsteam ved at ansætte Vidar Øvrebø som Regional Sales Director på det norske og svenske marked. Vidars primære opgave bliver at udvide Conscenisas kundeskare på disse markeder, hvor han har mange års erfaring indenfor salg i IT branchen og i Marine & Offshore branchen.

Salgsdirektør Annette Kvist udtaler: ”Jeg er glad for at byde Vidar velkommen til Conscensias salgsteam. Vidar kommer med mange kompetencer, som kan bringes i spil på det skandinaviske marked.”

Vidar Øvrebø supplerer: ”Det er spændende at møde inspirerende kolleger ved Conscensia med en ”can-do” attitude. Jeg håber på at bidrage med flere kunder, samt at udvide forretningen i nye og uudforskede områder.”

Mød også resten af salgsteamet her 

 

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com