Konsulent

Har du behov for udviklingskompetencer – på dit kontor – hurtigt?

Udover at tilbyde dedikerede remote udviklingsteams i Ukraine og Polen, tilbyder vi nu også software konsulenter til kortere projekter. Konsulenterne kan både arbejde på distancen eller på jeres kontor, hvis du foretrækker dette.

Har du problemer med at finde de ressourcer, du skal bruge til at realisere dine planer, hjælper vi dig gerne. Uanset om pris, mangel på udviklingskapacitet eller hastighed har højeste prioritet, finder vi de kandidater du leder efter. Vi har adgang til over 6.500 IT-specialister spredt over hele Europa.

Alt, hvad vi har brug for, er en beskrivelse af dit projekt og hvilke udviklingskompetencer du har brug for. Derefter finder vi dygtige kandidater, som alle bliver interviewet før de bliver præsenteret for dig. Typisk vil du modtage de første mulige kandidater inden for 2-3 dage. Der er ingen forhåndsomkostninger, og fordi vi er sikre på at vi leverer dygtige kandidater til tiden, kræver vi ingen eksklusivitet.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med at finde din næste software konsulent, kan du kontakte Hans Henrik på nedenstående mail/telefon, eller du kan udfylde vores kontaktformular.

hhp@conscensia.com eller på +45 21 57 21 25

 

 

 

 

Hans Henrik von Platen-Hallermund, CEO

  Kontakt Conscensia

  Fornavn: (*)

  Efternavn: (*)

  E-mail: (*)

  Din besked: (*)

  Jeg giver hermed samtykke til, at Conscensia A/S må behandle og opbevare de indtastede oplysninger om mig i forbindelse med indsendelse af denne kontaktformular.
  Læs vores Privatlivspolitik her.