Responsible Sourcing

Responsible Sourcing

responsible sourcing

Det er en langsigtet, strategisk beslutning at outsource, og derfor skal outsourcing gøres ordentligt. Man skal ville både hinanden og projektet, og afsætte tiden og ressourcerne. Hos Conscensia kalder vi det for Responsible Sourcing.

Outsourcing er et langsigtet, strategisk samarbejde

Vi er en dansk virksomhed med 14 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at finde de bedste softwarekompetencer til deres udviklingsopgaver, og integrere og fastholde medarbejderne som virksomhedernes egne.

Outsourcing giver adgang til de rette kompetencer

Hos os får du softwareudviklere, der er dedikeret 100 % til dit projekt, og som matcher din virksomhed og dit projekt på både faglige kompetencer og menneskelige egenskaber. God kemi er det bedste middel til langvarigt samarbejde.

Outsourcing handler om menneskesyn og respekt i alle relationer

På vores udviklingscentre i Lviv(Ukraine) og i Warzsawa (Polen) har vi en skandinavisk virksomhedskultur og ledelsesstil med fokus på personlig udvikling og work-life balance, og vi har en meget lav medarbejderomsætning.

Outsourcing er en integreret del af din forretning

Vi sikrer, at outsourcing foregår i fuld overensstemmelse med din virksomheds øvrige aktiviteter og virke, og overholder alle krav i forhold til compliance og lovgivning.

Conscensia er din outsourcingpartner. Vi går grundigt og dedikeret til værks og sikrer, at du kommer ordentligt rundt om alle aspekter af outsourcing.