Systematic

Systematic

Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv. Virksomheden blev grundlagt i 1985 og er i dag Danmarks største privatejede software- og systemintegrator med store internationale koncerner som partnere. Virksomheden har cirka 900 medarbejdere, hovedsæde i Aarhus og kontorer i 12 lande samt kunder i mere end 50 lande. Siden etableringen i 1985 har Systematic udviklet sig til en international it-virksomhed, der fokuserer på fire kerneforretningsområder: Public Sector, Healthcare, Defence og Intelligence & National Security. Systematic er CMMI-vurderet på niveau 5.

Systematic har igennem 10 år samarbejdet med Conscensia som outsourcing partner. Omkring 30 udviklere er tilknyttet Systematics udviklingsteam i Ukraine og Polen. Opstartsfasen og det videre forløb får topkarakter af Systematic og Morten Granum, Group Senior Vice President:

Conscensia skal have anerkendelse for den HR funktion og proces, de har bygget op. Det her er en sourcing partner, der gør mere end at skaffe arbejdskraft. De udfordrer os. Fx på områder som team-sammensætning og behovsafdækning. De har beriget os med nogle rigtigt gode betragtninger.

Morten Granum, Group Senior Vice President ved Systematic