Spar Nord

Spar Nord

Spar Nord er en af de største banker i Danmark og tilbyder deres 360.000 kunder lokal tilstedeværelse og højt serviceniveau via bankens 71 afdelinger og ca. 1500 ansatte. Andre fokusområder inkluderer services overfor virksomheder, handel, finansmarkeder og en international division. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2013 et overskud før skat på 670 millioner kroner.

I samarbejde med Conscensia fandt Spar Nord løsningen på udfordringerne i deres udviklingsafdeling tilbage i 2006.  I Lviv har de nu et dedikeret team af udviklere, der alle er specialiseret indenfor udvikling på SAS Business Intelligence (BI) platformen.  For Spar Nord blev outsourcing en succesfuld udvidelse af in-house udviklingsressourcer og kompetencer, hvor viden og erfaring bliver i firmaet.

Der er masser af højtuddannede dataloger i Ukraine, og Conscensia finder nogle dygtige kandidater til os. De tolv mand, vi har dernede i dag, er stolte af at være en del af Spar Nord, og vi er stolte af at have dem med på holdet. De er så tæt integreret med Spar Nord, at de er fuldt ud lige så stor en del af vores medarbejderstab som dem, der sidder her i Danmark.

Kaare Jakobsen, IT-udviklingschef ved Spar Nord.

Læs om Spar Nords rejse mod en udviklingsafdeling i Ukraine her.