Kamstrup

Kamstrup

Kamstrup A/S udvikler, producerer og sælger intelligente forbrugsmålere, herunder elektroniske varme-, el- og brugsvandsmålere, med tilhørende aflæsningssystemer til forsyningsselskaber over hele verden. Olaf Kamstrup grundlagde Kamstrup A/S helt tilbage i 1946. Virksomheden var familieejet indtil 1990, hvor den blev opkøbt af Olieselskabet Danmark (OK). I dag har Kamstrup egne kontorer og selskaber i 24 lande.

I foråret 2011 indgik den veletablerede og verdensomspændende danske virksomhed Kamstrup A/S et samarbejde med Conscensia. Med Kamstrups konstante fokus på vækst via produktudvikling ser de outsourcing som et naturligt skridt på deres vej til vedvarende succes.

Samarbejdet var allerede fra sin start kendetegnet ved høj effektivitet og produktivitet. Fra Kamstrup A/S skrev kontrakt med Conscensia til det nye udviklingsteam var fuldt kørende gik der kun halvanden måned.

Vi valgte i samråd med Conscensias HR-afdeling at gå ret hårdt på og sige; fra dag ét af starter vi på den opgave, vi skal løse. Frem for de ansatte brugte alt tiden på at rende til introduktionsmøder. Og det er meget flot i min bog. Specielt når vi taler om et nuanceret begreb som outsourcing.

Henrik Mørck Mogensen, Teknologichef ved Kamstrup

Se videoen med Henrik Mørck Mogensen fra Kamstrup om hvordan de opfatter Conscensia som en rigtig outsourcing virksomhed, hvor man ikke betaler for unødvendige services.

Læs mere om Kamstrups opstart med outsourcing her.