Opstart på samarbejdet

Opstart på samarbejdet


Når du starter op hos os, kigger vi altid på hvor din virksomhed er, hvilke processer I har og hvilke metoder I arbejder ud fra. Derefter ser vi på, hvordan de nuværende processer og metoder bedst kan forenes med et sourcing-setup. Ud fra jeres input og vores dialog kommer vi med vores anbefalinger til hvordan dit fremtidige sourcing-setup kan se ud.

Som udgangspunkt arbejder udviklerne altid efter den agile udviklingsmetode: SCRUM. Hvis I allerede har et velfungerende setup, som også vil virke i et distribueret miljø, så tilpasser jeres sourcede udviklere sig de processer og metoder I arbejder ud fra idag. Hvis ikke, tilpasser vi i samarbejde processer og metoder, så de virker i et distribueret miljø. På den måde bliver opstarten på samarbejdet så smertefri som muligt.

Når vi sammen har planlagt den optimale opstart og struktur, som passer bedst til jeres virksomhed, ser vi, hvor vi skal sætte ind i processen. Et nyt projekt starter i sagens natur fra bunden, men hvis projektet har været i gang i længere tid, sætter vi altid ind der, hvor I hurtigst opnår værdi.

Udover rådgivning til opstart, udviklingsmetode og struktur på udviklingsteamet, får I rådgivning til, hvordan I skal arbejde sammen med teams, som sidder langt væk, så I får mest muligt ud af samarbejdet med jeres sourcede udviklere.