Conscensia åbnede den 1. august 2013 et nyt udviklingscenter i Ukraines hovedstad Kiev. ”Vi ser udviklingscenteret i Kiev som en vigtig brik i at skaffe de bedste kræfter til nuværende og kommende kunder.

Udviklingscenter i Kiev

Med det nye udviklingscenter i Kiev kan vi tilbyde vores kunder udvikling på en række nye platforme, som for eksempel Microsoft Dynamics,” fortæller Carsten Hansen, som er CEO hos Conscensia. ”Vi arbejder videre med den samme model, som vores kunder kender fra udviklingscenteret i Lviv i det vestlige Ukraine. Det betyder, at hver virksomhed får et dedikeret team, som bruger al deres tid på det specifikke projekt.”

”En af grundene til at outsource it-udvikling til udlandet er, at rekrutteringspotentialet er så enormt, og fordi det simpelthen kan være nemmere, hurtigere eller billigere at finde de rigtige it-kompetencer uden for Danmark. Vi hører fra diverse it-fora, at projekter – både store og små – går i stå herhjemme, fordi det er så svært at finde de rigtige kompetencer. Vi har været i Lviv siden 2007, hvor der er et rigtig godt rekrutteringspotentiale, men Kiev er trods alt større, så vi forventer et endnu bredere grundlag for at finde profiler med de helt rigtige kompetencer – også andre kompetencer end dem vi har adgang til i Lviv,” fortæller Carsten Hansen.

Central placering

”I Conscensia fokuserer vi på to ting – vores kunder og vores medarbejdere. Derfor har vi valgt at placere kontoret midt i Kiev, kun 5 minutters gang fra metroen og den centrale jernbanestation. Det gør det nemt for vores medarbejdere i dagligdagen og let for kunder, der besøger kontoret. Det er vigtigt, at vores kunder har nemt ved at besøge kontoret i Kiev, da deres projektteam i Danmark arbejder tæt sammen med det ukrainske udviklingsteam.”

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com