Nyheder

Vi har lige fejret endnu 2 x 10 års jubilæum hos Conscensia.

Olha and Ihor blev fejret med kage, balloner, taler og gaver til fejringen af deres specielle dag. Vi er stolte af at have så loyale og dedikerede medarbejdere, hvilket både Conscensia og vores kunder drager nytte af.

Læs mere

Mange virksomheder vælger at finde forstærkning til deres udviklingsafdeling i udlandet. Outsourcing af softwareudvikling kræver forberedelse, planlægning og nye processer internt i virksomheden. Men hvordan kommer du i gang, og hvordan sikrer du at samarbejdet mellem firmaets in-house udviklere og de udenlanske udvikler bliver en succes? Hos Conscensia er Virtuel Insourcing svaret!

Læs mere

Når man er kunde hos Conscensia, er vi dedikeret til at hver kunde får den størst mulige værdi ud af vores samarbejde, både på operationelt og strategisk niveau. Dette gør vi på flere forskellige måder.

Vores delivery managers afholder naturligvis jævnlige møder med både kolleger og projektansvarlige hos kunden. Derudover ønsker vi to gange om året at få helikopterperspektivet på vores samarbejde sammen med kontraktholderen og projektlederen hos kunden. Ved disse møder taler vi om kundens fremtidsplaner, udviklingsteamets præstation og sammensætning, lønudviklingen i markedet osv. Ofte kan vi komme med råd og anbefalinger til kunden, således at udbytte og omkostninger forbliver gunstige for kunden.

Læs mere

Der er travlhed på vores udviklingscenter i Lviv i Ukraine. Vores kunder har brug for flere softwareudviklere i Ukraine – og dem kan vi sagtens finde til dem. Men grundet pladsmangel – er vi nu flyttet i større lokaler i Lviv – hvor vi har masser af plads.

Læs mere

Et stort velkommen til vores nye norske kunder Armin-Tech AS.
Armin-Tech AS udvikler softwareløsningen ARMIN, der kombinere mekanisk feedback med big data og machine learning for at finde den optimale vedligeholdelsesstrategi og forudsige fejl, før de opstår. Løsningen kan sænke vedligeholdelsesomkostninger med 20%, mindske nedetid med 15% samt fejlfinding bliver 30% mere effektivt.

Læs mere