Nyheder

Så fik vi igen muligheden for at ønske en 10 års jubilar tillykke med dagen! Vi er meget glade for at kunne byde Andriy velkommen i vores Conscensia 10 Club, som er vores eksklusive klub bestående af kollegaer, som alle har arbejdet for Conscensia i over 10 år.

Andriy arbejdede for vores kunde Systematic i de første 6 år i Conscensia. I de seneste 4 år, har Andriy arbejdet for vores kunde Saxo.com, som er Danmarks største online boghandel. Continue reading

Vi er stolte af at byde Nazar velkommen til vores Conscensia 10 Club, idet han har 10 års jubilæum hos Conscensia.

Nazar kan desuden fejre 10 års jubilæum hos vores kunde Getinge, da han har arbejdet for dem i alle årene.
Nazar har ydet et stort stykke arbejde i Getinges QA afdeling, og han er stadig et værdifuld medlem på deres nearshore udviklingsteam i Ukraine.  Continue reading

Tiden flyver afsted når man har et godt partnerskab med god energi og masser af spændende opgaver! I løbet af det seneste årti, har Systematic og Conscensia løst mange udviklingsopgaver sammen – og vi ser frem til at fortsætte vores gode og udbyttesrige samarbejde i mange år fremover.

Bare for at nævne nogle få fakta – har Systematic og Conscensia:

• Arbejdet sammen på flere end 20 projekter
• Haft flere end 15.000 daglige stand-up møder
• Haft flere end 1.500 fælles interne demoer
• Haft omkring 150 forretningsrejser fra Aarhus til Ukraine
• 7 fantastiske “Family Day” arrangementer Continue reading

Vi er stolte af, at kunne offentliggøre samarbejdet med vores nye kunde OMhub, hvor Conscensia bliver den primære udviklingspartner for OMhub platformen.

OMhubs grundlægger, Andres Priede, forklarer hvorfor de valgte Conscensia som deres udviklingspartner: “Grunden til at vi valgte Conscensia er en kombination af følgende faktorer: Gennemsigtighed, Fleksibilitet og Referencer. Som en start-up, sætter vi virkelig pris på Conscensias lydhørhed og støtte til hurtigt at finde en god udvikler i denne lidt usikre tid. Derudover har vi hele tiden adgang til processer og vi har fuld kontrol over udviklingen, hvilket er vigtigt for os.  Vi er et mindre firma, så vi har brug for pålidelige partnere, som er fleksible og deler det langsigtede mål om at bytte noget stort sammen. Sidst – men ikke mindst – har vi gode referencer om Conscensia fra vores forretningsnetværk.” Continue reading

Fantastisk nyhed – vores Conscensia 10 Club vokser med 2 medlemmer. Et stort tillykke til vores softwareudviklere Ivan og Andriy med deres 10 års jubilæum hos Conscensia.

Ivan har arbejdet for vores kunde Systematic i alle 10 år, hvor han stadig er en yderst værdsat udvikler, erfaren teamleder og scrumleder.

Andriy har også arbejdet adskillige år for vores kunde Systematic. Sidste år flyttede han til Warszawa i Polen for at etablere og opstarte vores nye udviklingscenter. I de sidste 6 måneder har han været arkitekt/teknisk ekspert hos en ny dansk kunde.
Continue reading

Det har været en minderig dag, hvor vi har fejret vores 10 års jubilæum med Getinge!

Vi er meget stolte af vores 10 års jubilæum med Getinge, som blev fejret i både Aarhus, København og Lviv.

Som en ekstra bonus, kunne vi også fejre Oleksandrs og Vasyls 10 års jubilæum med Conscensia og Getinge. Conscensia rekrutterede Oleksandr og Vasyl til Getinges udviklingsteam for 10 år siden – og de fortsætter med at give værdi og viden til vores kunde. Vi er taknemmelige for deres loyalitet og sætter pris på deres store bidrag til Conscensia og Getinge igennem det seneste årti. Vi glæder os til mange flere års samarbejde!

Vi er glade for at offentliggøre, at vi har ansat Hans Henrik von Platen-Hallermund som Conscensias nye CEO. Hans Henrik kommer fra en stilling som direktør i Sanistål A/S, og han har tidligere arbejdet inden for IT sektoren som direktør ved bl.a. KMD og Fujitsu.

Hans Henrik udtaler, ”Jeg ser frem til at videreudvikle Conscensias markeder, hvor vi hjælper virksomheder med etablere udviklingsteams med dygtige softwareudviklere i Polen og Ukraine. Når vores kunder har et udviklingsteam hos Conscensia, får de netop de IT kompetencer de har brug for til en økonomisk fordelagtig pris – og derved forbedrer de deres konkurrenceevne. Conscensia har 14 års erfaring med at finde, integrere og fastholde softwareudviklere for vores kunder, samtidig med at vi sørger for alle de praktiske ting. Det er en succes fordi vores kunder får de softwareudviklere de mangler, hvorefter de kan koncentrere sig om deres udviklingsteam og udviklingsopgaverne. Conscensia hjælper med processer og teamledelse på distancen, samt alle de praktiske ting såsom rekruttering, onboarding, uddannelse, it, lokaler, lønadministration, sociale arrangementer osv.” Continue reading