Nyheder

Vi er ved at revne af stolthed over at 11 udviklere i løbet af efteråret har fejret deres 10 års jubilæum hos Conscensia. Vi er utrolig stolte af, at vi har skabt en arbejdsplads og en virksomhedskultur, som gør at vores ansatte har lyst til at arbejde for os og vores kunder i så mange år.

Conscensias succes med at fastholde vores udviklere kommer naturligvis også vores kunder til gode. De får et stabilt udviklingsteam, hvor udviklerne trives, er motiverede og loyale. Successen med fastholdelse er dog også vores kunders fortjeneste, idet de sørger for at udviklerne har spændende arbejdsopgaver, samtidig med at de integrerer dem i deres virksomhed. Kombinationen af Conscensias og vores kunders indsats – gør at vi har stor succes med at fastholde vores udviklere.

Vi har spurgt nogle af vores 10 års jubilarer, hvorfor de har valgt at arbejde for Conscensia i 10 år. Continue reading

Conscensia har siden 2006 hjulpet virksomheder med at få etableret nearshore udviklingsteams, så de får de bedste ukrainske og polske softwarekompetencer til deres udviklingsopgaver. Det vil sige, at vi finder de softwareudviklere vores kunder har brug for, hjælper med at optimere samarbejdet og integrerer udviklerne i kundens organisation, samt vi har skabt en virksomhedskultur på vores udviklingscentre, som er medvirkende til at udviklerne har lyst til at blive på vores kunders teams i mange år.

Vores succes er specielt tydelig i dette efterår, hvor vi har fejret 10 års jubilæum med 2 kunder, nemlig Systematic og Getinge. Ved begge kunder har vi endda udviklere, som har arbejdet på kundens team i samtlige 10 år. Det er imponerende – og det er vi meget stolte af! Continue reading

Så fik vi igen muligheden for at ønske en 10 års jubilar tillykke med dagen! Vi er meget glade for at kunne byde Andriy velkommen i vores Conscensia 10 Club, som er vores eksklusive klub bestående af kollegaer, som alle har arbejdet for Conscensia i over 10 år.

Andriy arbejdede for vores kunde Systematic i de første 6 år i Conscensia. I de seneste 4 år, har Andriy arbejdet for vores kunde Saxo.com, som er Danmarks største online boghandel. Continue reading

Vi er stolte af at byde Nazar velkommen til vores Conscensia 10 Club, idet han har 10 års jubilæum hos Conscensia.

Nazar kan desuden fejre 10 års jubilæum hos vores kunde Getinge, da han har arbejdet for dem i alle årene.
Nazar har ydet et stort stykke arbejde i Getinges QA afdeling, og han er stadig et værdifuld medlem på deres nearshore udviklingsteam i Ukraine.  Continue reading

Tiden flyver afsted når man har et godt partnerskab med god energi og masser af spændende opgaver! I løbet af det seneste årti, har Systematic og Conscensia løst mange udviklingsopgaver sammen – og vi ser frem til at fortsætte vores gode og udbyttesrige samarbejde i mange år fremover.

Bare for at nævne nogle få fakta – har Systematic og Conscensia:

• Arbejdet sammen på flere end 20 projekter
• Haft flere end 15.000 daglige stand-up møder
• Haft flere end 1.500 fælles interne demoer
• Haft omkring 150 forretningsrejser fra Aarhus til Ukraine
• 7 fantastiske “Family Day” arrangementer Continue reading

Vi er stolte af, at kunne offentliggøre samarbejdet med vores nye kunde OMhub, hvor Conscensia bliver den primære udviklingspartner for OMhub platformen.

OMhubs grundlægger, Andres Priede, forklarer hvorfor de valgte Conscensia som deres udviklingspartner: “Grunden til at vi valgte Conscensia er en kombination af følgende faktorer: Gennemsigtighed, Fleksibilitet og Referencer. Som en start-up, sætter vi virkelig pris på Conscensias lydhørhed og støtte til hurtigt at finde en god udvikler i denne lidt usikre tid. Derudover har vi hele tiden adgang til processer og vi har fuld kontrol over udviklingen, hvilket er vigtigt for os.  Vi er et mindre firma, så vi har brug for pålidelige partnere, som er fleksible og deler det langsigtede mål om at bytte noget stort sammen. Sidst – men ikke mindst – har vi gode referencer om Conscensia fra vores forretningsnetværk.” Continue reading

Fantastisk nyhed – vores Conscensia 10 Club vokser med 2 medlemmer. Et stort tillykke til vores softwareudviklere Ivan og Andriy med deres 10 års jubilæum hos Conscensia.

Ivan har arbejdet for vores kunde Systematic i alle 10 år, hvor han stadig er en yderst værdsat udvikler, erfaren teamleder og scrumleder.

Andriy har også arbejdet adskillige år for vores kunde Systematic. Sidste år flyttede han til Warszawa i Polen for at etablere og opstarte vores nye udviklingscenter. I de sidste 6 måneder har han været arkitekt/teknisk ekspert hos en ny dansk kunde.
Continue reading