I Ukraine er der en stærk tradition for velgørenhed i forbindelse med julen, og i år er 26 it-virksomheder i L’viv gået sammen for at gøre en ekstra indsats.

ConscensiajulekuglerMålet har været at hjælpe kræftsyge børn ved at samle penge ind til den velgørende fond Kryla Nadii – på dansk: Håbets Vinger. Det initiativ har Conscensia og firmaets medarbejdere valgt at støtte.

”Vi har opstillet en donationskasse, som alle medarbejdere har kunnet bidrage til, og så har det været muligt at donere sin fredagsfrokost i december, så man selv har taget mad med, og Conscensia i stedet har kunnet give pengene til indsamlingen. Desuden har vi fået lavet nogle Conscensia-julekugler, som er blevet solgt til fordel for den gode sag,” fortæller Nadiya Semen, COO i Conscensia.

Det samlede bidrag fra de mange it-virksomheder vil blive brugt til at indkøbe hospitalsudstyr til en værdi af 270.000 kroner, der blandt andet kan sikre en bedre diagnosticering af børn med leukæmi.

Conscensia har desuden besluttet, at de penge, der skulle gå til årets julegaver til kunder og samarbejdspartnere i stedet bliver givet til fondens arbejde for fattige ukrainere, der har behov for undersøgelser og behandling i udlandet.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com