Julehygge_dec_2014Conscensia startede allerede julehyggen i november med en meget populær tilbagevendende begivenhed, hvor  vores medarbejdere var ”nisser” for hinanden.

I 2 uger blev der i stor stil hygget på begge kontorer i Ukraine, mens ”nisserne” overraskede hinanden med små gaver. I december blev alle ”nisserne” afsløret til et hyggeligt julearrangement hvor vi bød på æbleskiver og gløgg, mens den danske ledelse ønskede alle en glædelig jul samt takkede medarbejderne for deres store bidrag til vores succes.

Vi er dog slet ikke færdige med at julehygge for vores ansatte og deres familier, idet vi arrangerer Saint Nicholas Party med juletræ, sang, aktiviteter og gaver til alle børnene. Det er altid en fantastisk hyggelig eftermiddag, hvor vores medarbejdere og deres familier får et par timers hygge i julens tegn.

Conscensia afholder også et brag af en nytårsfest for vores medarbejdere i Lviv og Kiev. I typisk Conscensia stil er der et overordnet tema for festen (f.eks. Game of Thrones i Kiev) med tilhørende selskabslege, masser af dans og en meget energisk DJ, der sørger for at alle deltagere får en oplevelsesrig og festlig aften.

Glædelig jul og godt nytår fra alle hos Conscensia.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com