Gbys_Csia_web_medarbejdere_Tue_AM_160104_vers1

Vi er glade for at kunne offentliggøre, at vi har ansat Tue Baadsgaard Lassen som vores nye General Manager på vores udviklingscenter i Rumænien. Tue har en master i IT ledelse og har arbejdet hos Danske Bank de seneste 3 år, hvor han har erfaring med nearshore aktiviteter i Østeuropa samt optimering af strukturer og processer ved IT projekter.

Tue Baadsgaard Lassen udtaler, ”Jeg ser frem til at opbygge og lede Conscensias nye udviklingscenter i Bukarest, hvor fokus vil være på at skabe en kompetent og stabil organisation. Rumænien har mange talentfulde IT udviklere med kundskaber inden for de teknologier, som skandinaviske virksomheder oplever mangel på. Jeg glæder mig til at hjælpe skandinaviske virksomheder med at få etableret sourcede udviklingsteams i Rumænien, hvor vi vil finde dygtige udviklere med lige netop de kompetencer virksomheden har brug for, samtidig med at vi naturligvis sørger for alle de praktiske gøremål.”

Conscensias CEO Carsten Hansen supplerer, ”Tue Baadsgaard Lassen har de personlige og ledelsesmæssige kvaliteter, som er nødvendige for at kunne lede et software udviklingscenter i Østeuropa. Vi har et perfekt match og jeg glæder mig til det fremtidige samarbejde med Tue. Derudover er jeg glad for at kunne tilbyde vores kunder et udviklingscenter inden for EU/NATO, såfremt dette skulle være et ønske.”

 

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com