FrederikVi er glade for at kunne præsentere Frederik Åkesson som vores nye Sales Manager hos Conscensia. Udover at have mange års salgserfaring fra IT branchen, kommer Frederik fra Aalborg Pirates hvor han var salgs- og sportschef. Frederik bringer stor dedikation og entusiasme til sit arbejde, ligesom han gjorde da han spillede på det danske ishockey landshold.

Frederik bliver en del af salgsafdelingen i Danmark, hvor han arbejder fra Conscensias kontor i Aalborg. Frederik glæder sig til nye udfordringer hos Conscensia: ”Jeg kan hjælpe IT firmaer med at finde software udviklere med de kompetencer virksomheden har brug for. Vores outsourcing model er baseret på at give vores kunder maximal værdi; Conscensia sørger for alle de praktiske ting hvilket giver kunderne tid til at fokusere på projektet og deres udviklere.”

Frederiks ansvarsområde er at sikre Conscensias fremtidige vækst ved at vedligeholde og udbygge kundeporteføljen. Conscensias CEO, Carsten Hansen, fortæller: ”Jeg er glad for at kunne byde Frederik velkommen til Conscensia. Vi har været på jagt efter en Sales Manager der kan sikre Conscensias vækst, og jeg er sikker på at Frederiks personlighed og kompetencer vil hjælpe Conscensia og vores kunder med at få opfyldt deres fremtidige mål.”

Frederik kan kontaktes på tlf. nr. +45 27 88 63 60 eller fma@conscensia.com

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com