Vi lever i en speciel tid i IT-branchen, hvor behovet for at arbejde remote er en ny udfordring for mange virksomheder. At arbejde i et distribueret miljø betyder ikke tab af produktivitet eller mindre kontrol over udviklingsprocessen og projektet. Conscensia har hjulpet vores kunder med denne arbejdsform i mere end 14 år, så vi ved hvordan man optimerer et samarbejde og produktivitet, selvom man sidder på forskellige lokationer.

De to vigtigste grunde til, at virksomheder henvender sig til os, er:

  1. Kapacitet. Den største drivkraft til at bruge vores services er manglende kompetencer i lokalområdet.
  2. Budgetmæssige begrænsninger. Nogle kunder kontakter os for at reducere deres udviklingsomkostninger. Budgetter er ofte begrænsede, og hvis der skal spares, er virksomheder nødt til at finde nye måder til at opnå de samme resultater for lavere omkostninger. Det er også noget, vi har hjulpet vores kunder med mange år.

Hvis du ønsker den samme produktivitet/kvalitet/pålidelighed i din udviklingsafdeling, mens du samtidig sparer et betydeligt beløb på dine udviklingsomkostninger, bør du tage fat i os. Dette er en udfordrende periode, og det kræver nyskabende forandringer. Ved at benytte vores erfaring og viden, kan vi hjælpe dig med at udnytte udfordringen til en konkurrencefordel.

Du kan desuden læse mere om vores dedikerede udviklingsteams eller konsulent ydelser.

Skriv til vores CEO Carsten Hansen på cha@conscensia.com eller ring til Carsten på +45  27 88 63 62.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com