Kaare_webTirsdag 18. november deltog Conscensia i Computerworlds dialogbaserede formiddagsworkshop: ”How to source”. På konferencen kunne deltagerne høre Kaare Jakobsen fra Spar Nord, som er kunde hos Conscensia. Kaare bidrog med oplægget ”Spar Nord IT-udvikling i Ukraine – en afdeling i et andet land”.

IT-chefer/beslutningstagere som deltog i workshoppen, kunne høre om årsagerne til Spar Nords valg af opstart med et dedikeret team af udviklere i Lviv i 2007, i partnerskab via Conscensia. Herunder informationer omkring begyndelsen, udfordringerne samt sidst men ikke mindst, om alle resultaterne, der kommer Spar Nord til gode på daglig basis.

Conscensia kunne til den efterfølgende paneldebat samt på resultaterne af en evaluering konstatere, at Kaare gav et flot og personligt indlæg, omkring hverdagen for Spar Nord rent udviklingsmæssigt.

Deltagerne fik svar på hvad der er vigtigt at fokusere på, hvorfor man skal i gang, hvordan man kommer i gang og ikke mindst hvordan den helt rigtige sourcingpartner kan bidrage til merværdi.

Workshoppen gav desuden Conscensia mulighed for at komme i dialog med interesserede virksomheder, hvilket også har givet anledning til efterfølgende møder.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketing Coordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com