Glem problemer med at rekruttere it-kompetencer og reducer samtidig udviklingsomkostningerne – drøm eller virkelighed?

Virkeligheden for mere end hver anden dansk virksomhed er, at det er vanskeligere end nogensinde at rekruttere de it-kompetencer, der er behov for. Situationen hæmmer væksten hos mange virksomheder og giver højere omkostninger.

Conscensia fortæller dig hvordan du kan få drømmen til at gå i opfyldelse ved konferencen i Ballerup d. 22. november 2018. Løsningen kræver, at du er åben over for følgende tre trin:.

• Nytænkning.
• Lær af andres erfaringer.
• Indgå partnerskab med en sourcing-partner.

Kom og hør Sales Director Annette Kvist fortælle om, hvordan danske Conscensia hjælper virksomheder via selskabets udviklingscenter i Ukraine og via en sourcing-model, der er let, sikker, værdiskabende og økonomisk fordelagtig. Du kan desuden høre en af Conscensias kunder fortælle om den værdi og de resultater, man får ud af samarbejdet med de ukrainske udviklere og Conscensia.

Annette Kvist har over 20 års erfaring indenfor IT branchen, hvor hun har arbejdet med ledelse af IT og softwareudvikling på strategiske, taktiske og operationelle niveauer. Annette har tidligere arbejdet som Vice President IT Development hos TDC og Head of IT Products hos Region Midtjylland.

Læs mere om konferencen “Fremtidens IT-ressourcer” her.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com