Conscensia har mange forskellige slags kunder, lige fra store udviklingshuse, mellemstore virksomheder til mindre startups. Vi har f.eks. lige hjulpet eKontoret med at få opstartet et udviklingsteam til dem i Lviv i Ukraine.

Direktør for eKontoret Allan Petersen udtaler, ”Grundet de mange gode IT Kandidater i Lviv, valgte eKontoret at starte et samarbejde med Conscencia omkring udvikler ressourcer. Vi valgte Conscencia for at have en dansk partner som har ordnede forhold omkring HR og ServiceDelivery i Lviv og for at undgå at skulle sætte os ind i reglerne for ansættelse i et andet land. I ansættelses fasen har Conscencia været en super partner og har sikret os at vi har fået en rigtig start på udviklingseventyret i Lviv.”

Som Allan fortæller, er vores kunder er meget glade for trygheden ved at bruge en dansk sourcing partner, når beslutningen om at starte softwareudvikling i udlandet er taget. Vores kunder sætter pris på at udviklerne har gode arbejdsvilkår, en HR afdeling der sikrer en høj medarbejdertilfredshed, delivery managers der står ved kundens side i Ukraine, og at alle administrative forhold bliver klaret. Vores kunder får derfor ro og tid til at styre udviklingsopgaverne.

Hvis dit firma overvejer at starte et udviklingsteam i udlandet, er du meget velkommen til at kontakte CEO Hans Henrik von Platen-Hallermund, og høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med at få turbo på udviklingen. Du kan desuden læse mere i vores e-bog Vejen til nære kyster

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketing Coordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com