DagfinnDen norske IT branche efterspørger software udviklere i samme grad som de danske IT virksomheder. IKT Norge har for nyligt vurderet at den norske IT branche mangler 6.300 IT folk. I IKT Norges seneste undersøgelse, svarede 57% af deres medlemsvirksomheder at manglen på IT folk var det største hindring for vækst. Vi ønsker at komme tættere på det norske marked, og vi er derfor stolte af at kunne offentliggøre at Conscensia har ansat Dagfinn A. Mork som vores nye Country Manager i Norge. Dagfinn har mange års erfaring med outsourcing af softwareudvikling, samtidig med at han har beskæftiget sig med salg i størstedelen af hans karriere. Dagfinn er ansvarlig for at udvide vores norske kundeportefølje og at videreudvikle Conscensias samarbejde med nuværende kunder.

Conscensias CEO Carsten Hansen fortæller: ”Jeg er glad for at kunne byde Dagfinn velkommen til Conscensia. Dagfinn kommer med stor erfaring inden for outsourcing af softwareudvikling, idet han selv har anvendt outsourcing af softwareudviklingsprojekter i tidligere stillinger. Han har derfor en unik erfaring, som kommer vores kunder til gode. Jeg har store forventninger til vores fremtidige samarbejde. ”

Dagfinn A. Mork ser frem til at komme i gang med at hjælpe sine landsmænd med at finde de udviklingsressourcer de mangler for at kunne vækste. Dagfinn udtaler: ”Jeg gleder meg til å ta fatt med å hjelpe norske virksomheter med å få realisert sine prosjekter. I mitt tidligere arbeide har jeg selv benyttet med av outsourcing, så jeg kjenner godt hvordan det oppleves fra kundens side. Jeg har erfaring fra hvilket potensiale outsourcing gir, og hvilke fallgruver som må unngås. Conscensia sin outsourcingmodell inneholder de prosesser og styringsverktøy jeg finner essensielle for å gjøre en vellykket satsning på programvareutvikling.»

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketingkoordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com