Morten Sylvest, Teamchef hos Autocom, besøgte i uge 36 virksomhedens team i Vietnam. Han oplevede at komme tæt på Conscensia’s medarbejdere i Vietnam. Besøget gav ham indblik i bl.a. vietnamesernes kultur og arbejdsmoral og dels Conscenisa’s setup.

Dygtige og fleksible

Morten Sylvest beskrev medarbejderne som primært nyuddannede unge mennesker: ”De var utroligt detaljeorienterede og mange af dem ligefrem overkvalificerede til at løse vores opgave.” Samtidig får og betaler kunden kun for den arbejdskraft, som der er brug for. ”Vi har ganske enkelt mulighed for løbende at justere samarbejdet alt efter vores behov,” fortæller Morten Sylvest.

Allerede en kundesucces

I øjeblikket har Autocom i Vietnam et team på 4 mand, der løser BPO opgaver. For Morten Sylvest er samarbejdet allerede en velkørende succes: ”Det var en let og billig måde hurtigt at etablere et team til løsning af Autocom’s udfordringer inden for BPO opgaver. Medarbejderne i Vietnam er dygtige, de er utroligt stabile og mødepligtige, og så har de en naturlig interesse i arbejdet.”

”Jeg føler vi er i helt trygge hænder hos Conscensia – både som kunde og som virksomhed. Derfor er jeg heller ikke i tvivl om, at vi engang i fremtiden kunne udvide samarbejdet til andre områder” tilføjer Morten Sylvest.

Pernille Hejle Pedersen
About Pernille Hejle Pedersen

Marketing Coordinator/PA, Conscensia, pep@conscensia.com