Nyheder

Hvert år fejrer vi Conscensias fødselsdag sammen med vores ansatte for at vise dem vores påskønnelse af deres arbejde og loyalitet gennem det seneste år.

I sidste weekend fejrede vi vores 11 års fødselsdag i Karpaterne. På trods af kraftige regnbyger, udviste alle medarbejdere en sand glæde og entusiasme – så vi havde flere timers sjove teambuilding aktiviteter, og endte dagen med middag og dans.

Vores udviklere fik en helt special overraskelse, idet vores kunder havde sendt fødselsdagshilsner og fotografier til deres ukrainske kolleger.

Vi har de bedste kunder og medarbejdere!

Conscensia’s udviklingscenter i Lviv bød i sidste uge velkommen til gæster fra Norge, som deltog i en inspirationstur organiseret af NUCC, IKT-Norge og Conscensia.

De startede med at besøge konferencen IT Areana, hvorefter de besøgte vores kontor for at høre om ukrainsk økonomi og norske-ukrainske relationer. Vores gæster viste stor interesse for vores Delivery Managers oplæg. Zoryana Drapaylo fortalte om kulturelle forskelle, som gav tilhørerne viden om hvorfor kulturel intelligens er vigtigt for at opnå succes i et forskelligartet arbejdsmiljø. Yaroslav Rozhankivskyy fortalte om ”Responsible Sourcing – den nye vej mod success”, en model der kombinerer fordelene ved at have egne medarbejdere og traditionel rådgivning, hvor man beholder de vigtigste fordelene ved begge tilgange. Læs mere

For fjerde år i træk er byen Lviv i Ukraine vært ved den største IT konference i Østeuropa fra den 29. september til den 1. oktober 2017.

Conscensia viser vores støtte til IT industrien ved at være guld sponsor og udstiller ved konferencen. IT Arena samler udviklere, investorer, iværksættere og IT firmaer, samt der vil være præsentationer fra Airbnd, Telenor, Microsoft, Amazon Web Services, Bayer (Berline), Tech Crunch, Indeigogo og mange flere….

Læs mere

Overvejer du at finde de rigtige it-kompetencer uden for landets grænser? Eller outsourcer du allerede?

I begge tilfælde er vi sikre på, at IT-Branchens næste seminar vil være nyttigt for dig. Tirsdag den 10. oktober stiller IT-Branchen og Conscensia skarpt på de juridiske overvejelser, på leverandørforholdet og de kulturelle forskelle, du står med, når du samarbejder med virksomheder i udlandet. Læs mere

Stort tillykke til vores Sales Manager Frederik Åkesson med sin optagelse i Dansk Ishockeys Hall of Fame!

I anerkendelse af en imponerende ishockey karriere og en dedikeret landsholdsspiller, blev Frederik Åkesson optaget i Dansk Ishockeys Hall of Fame d. 9. juni 2017. Prisen blev uddelt af Danmarks Ishockey Union ved Dansk Ishockey Award 2017 i Herning Kongrescenter. Læs mere

Et stort tillykke til vores delivery managers Halyna Shporlyuk og Zoriana Drapaylo og VP of Global Delivery Line Milthers, som nu er certificeret “Cultural Intelligence Facilitators”!

Kulturel intelligens er fundamentet til effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af kulturer. Når vi kommunikerer og samarbejder på tværs af forskellige kulturer, har vi en tilbøjelighed til at observere og fortolke mennesker fra andre kulturer gennem vores egne ”kulturelle briller”, hvilket ofte fører til et forudindtaget syn og vurdering af hvad er rigtigt og forkert. Læs mere