Besøg L´viv

Vores introduktionstur giver dig mulighed for at danne dig et indtryk af Ukraine og vores Nearshore Development Center. Herigennem får du indblik i, hvordan vi kan understøtte din virksomheds fremtidige vækst. Besøg L’viv og få en spændende og indtryksrig oplevelse i selskab med andre virksomheder.

Læs mere om turen her (PDF)

PDF invitation: 2-dages oplevelse i L’viv:

(Vi tager forbehold for, at det præcise indhold af rejsen kan variere.)
Conscensia inviterer dig med på en tur ud i det blå!

 

DAG 1

Afrejse fra Københavns Lufthavn.
Vi tager fly til L'viv med en rejsetid på kun 4-5 timer, hvorefter vi ankommer til Conscensias udviklingscenter i L'viv. Her kan du se dig omkring i vores moderne lokaler og hilse på vores CTO, vores Integration Manager, vores HR manager og vores udviklingsteams.


Efterfølgende checker vi ind på Hotel Leopolis. Læs mere om hotellet på www.leopolishotel.com


 

Vi tager dig med på en spændende guidet rundtur i L'viv. 
Aftenen kan eksempelvis byde på spisning på en traditionel ukrainsk restaurant. Denne dag giver vi dig et stærkere indtryk af byen, der er hjemsted for vores udviklingscenter.


DAG 2

Du får et dybere indblik i Conscensia som organisation og de faciliteringsydelser, vi tilbyder. Vi gennemgår vores setup og præsenterer dig for nogle af vores nuværende kunders ansatte, og giver dig mulighed for at få indblik i en tilsvarende kundes team setup.

Vi nyder sammen en god omgang frokost i vores lokaler.

Med baggrund i foregående indblik igangsætter vi en fælles diskussion om, hvordan din virksomheds individuelle situation kan blive styrket vha. et setup i form af et samarbejde, en strategi, implementering etc.

Mættet af de mange indtryk og oplevelser fra byen og vores kontor rejser vi om eftermiddagen tilbage til København.

Kontakt Conscensia, hvis du vil med.


Conscensias Nearshore Development Center ligger i byen L'viv, der har omkring 800.000 indbyggere og er kulturelt og uddannelsesmæssigt centrum for den vestlige del af Ukraine.

(Videoen til højre giver dig et indtryk af byens mange historiske træk og skønhed.)L'viv blev grundlagt midt i det 13. århundrede og har både tilhørt Polen, Østrig-Ungarn, Rusland, samt USSR, men har siden uafhængigheden i 1991 været en del af Ukraine. Den historiske bykerne er på UNESCOs liste over bevaringsværdige kulturarvsminder - World Heritage List.

Omkring 40 danske virksomheder har til huse i eller omkring L'viv. Disse virksomheder har opbygget et stærkt netværk og deler erfaringer om at drive forretning i Ukraine med hinanden. Byen giver dig derfor også mange nye danske sparringspartnere.

Referencer

I denne sektion kan du se en liste over udvalgte kunder og hvordan de samarbejder med Conscensia. Læs mere

Kompetencer

Vores kompetencer omhandler outsourcing inden for SAS BI, Java og Microsoft relaterede produkter. Læs mere

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os? Læs vores kundeudtalelser og bliv klogere på vores kompetencer. Læs mere