SAS BI

SAS Business Intelligence er et system, der giver dig oplysninger, når du har brug for det - i det format, du har brug for. Fordi SAS BI integrerer data fra hele virksomheden og leverer selvbetjenende rapportering og analyse, bruger IT-systemet kun en minimal mængde tid på at besvare anmodninger. Derfor bruger erhvervskunder også meget mindre tid på informationssøgning.

Få et integreret, robust og fleksibelt system, der nemt integreres i erhvervsmæssig sammenhæng for at sikre bedre og hurtigere beslutninger.

Læs mere om SAS Business Intelligence her: www.sas.com/technologies/bi

"Få dit eget SAS Business Intelligence team hos Conscensia”

Spar Nord har et SAS-team hos Conscensia


Før Spar Nord startede samarbejdet med conscensia, brugte de at købe konsulenter ind til at løse udviklingsopgaver. Det var en dyr løsning, men endnu værre var det, at hver gang, der var en ny opgave, så kom der nye konsulenter på, som skulle bruge tid til at forstå bankens systemer og datastrukturer. Kaare Jakobsen, udviklingschef hos Spar Nord, fortæller:"Vi følte lidt, at vi skulle starte forfra hele tiden. Nu er konsulenterne erstattet af dygtige medarbejdere i L'viv, som har lært vores virksomhed at kende."Kontakt os gerne for nærmere information

Referencer

I denne sektion kan du se en liste over udvalgte kunder og hvordan de samarbejder med Conscensia. Læs mere

Kompetencer

Vores kompetencer omhandler outsourcing inden for SAS BI, Java og Microsoft relaterede produkter. Læs mere

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os? Læs vores kundeudtalelser og bliv klogere på vores kompetencer. Læs mere