Microsoft

Få dit eget .Net team hos Conscensia


Vi har i dag en dedikeret afdeling, hvor der sidder teams og supporterer danske virksomheder indenfor .Net-udvikling, inklusive Windows Azure. Årsagen til at etablere et .Net-team hos Conscensia er blandt andet:

Vi faciliterer kontorplads, der opfylder danske standarder og ligner ethvert andet dansk kontor, som inspirerer til effektiv og driftig udførelse af opgaver

Vi giver adgang til vores etablerede rekrutteringsapparat, som anvendes til at finde de bedst egnede medarbejdere til danske virksomheder. Ikke blot på faglige kompetencer, men også indenfor sprog og samarbejdsevner.

Vi sikrer en effektiv arbejdskultur. Ikke kun at medarbejderne møder til tiden, men også at sikre medarbejdernes kontinuerlige udviklingsmuligheder for derigennem også at bidrage med yderligere kvalitet til danske virksomheder. Det betyder også mindre udskiftning af medarbejderstaben i det enkelte team.

Vi har etableret flere støttefunktioner, så medarbejdere ikke spilder din og deres egen tid, når de sidder lidt fast i det daglige arbejde. Udover at kunne udveksle erfaringer med kolleger fra andre teams, der også arbejder med .Net-udvikling, har vi også en CTO, en testfunktion, en HR-afdeling med mere.

iNetworks har et .Net og Windows Azure team hos Conscensia


I et nytænkende og banebrydende projekt udvikler den lille konsulentvirksomhed iNetworks et administrations- og planlægningssystem til hoteller over hele verden. Systemet baserer sig på Microsofts seneste teknologier, herunder hosting- og serviceplatform Windows Azure. Udviklingen er foregået hos Conscensia i L'viv.

Og når det kommer til diskussionen omkring outsourcing af opgaver, der er banebrydende i teknologi, så er Jesper Gødvads (direktør hos iNetworks) holdning helt klar:

"Når vi snakker helt nye teknologier, så er der jo ingen, der har 5 års erfaring. Derfor handler det om at finde folk, der har arbejdet med tidligere generationerseller parallelle platforme og som er dygtige til at tilegne sig ny viden. Og det er de altså lige så gode til i Ukraine".


Kontakt os gerne for nærmerer information

Referencer

I denne sektion kan du se en liste over udvalgte kunder og hvordan de samarbejder med Conscensia. Læs mere

Kompetencer

Vores kompetencer omhandler outsourcing inden for SAS BI, Java og Microsoft relaterede produkter. Læs mere

Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder om os? Læs vores kundeudtalelser og bliv klogere på vores kompetencer. Læs mere