Beskyttelse af personoplysninger

 

Conscensia A/S opsamler statistiske oplysninger om besøgende på hjemmesiden, på baggrund af de data, som din browser sender til Conscensia A/S. De oplysninger der indsamles gør det ikke muligt for os, at genkende enkeltpersoner.

Når du har besøgt Conscensia A/S’ hjemmeside, gemmer systemet følgende informationer:
– Hvilke sider du har besøgt og hvornår
– Hvilken browser og operativsystem du bruger
– Hvilken IP-adresse du har. De indsamlede oplysninger anvendes udelukkende til statistiske formål vedrørende optimering og drift af websitet.
Enkelte sider giver mulighed for at indtaste personlige oplysninger, disse oplysninger bruges udelukkende internt hos Conscensia A/S, og videregives ikke til tredjepart, uden forudgående aftale med brugeren.

Undertiden registreres din adfærd på Conscensia A/S’ sider ved hjælp af cookies. Denne registrering af din adfærd vil aldrig blive forbundet med dit navn, adresse med videre. Registreringen bruges udelukkende til at forbedre vores site, så informationen tilpasses de områder vore brugere finder interessante, og giver den bedste oplevelse af vores website.

Desuden bruges cookies til at forbedre effektiviteten under besøget, således der ikke skal indtastes samme oplysninger flere gange, ved f.eks. bestillinger m.m.

Conscensia A/S følger retningslinier angivet i persondataloven.