Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

Conscensia er glade for din interesse for vores services og dit besøg på Conscensias website. Det er meget vigtigt for Conscensia A/S, at vi beskytter og respekterer dit privatliv. Det er altid vores intention og mål at behandle dine data forsvarligt og hensigtsmæssigt.

Når du bruger vores hjemmeside

Ved at benytte Conscensia hjemmeside, accepterer du vores cookie- og persondatapolitik.
Conscensias websites benytter cookies til at indsamle anonym information om brugerens besøg på hjemmesiden såsom antallet af besøg, den gennemsnitlige tid på hjemmesiden og hvilke sider der er læst. Formålet er at segmentere hjemmesidens brugere efter faktorer såsom demografi og geografi for at gøre det muligt for os at strukturere og forstå vores målgrupper.
Conscensia benytter tredjeparts-cookies fra SharpSpring til at evaluere brugen af websitet og for at kunne målrette kommunikationen til brugerne bedst muligt og præsentere det mest relevante indhold for den enkelte besøgende.
Conscensia benytter tredjeparts-cookies fra Google Analytics til at evaluere brugen af webstedet og udarbejde rapporter om aktiviteten på webstedet. Google Analytics gemmer oplysningerne på Googles servere i USA. Google kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Googles vegne. Google sammenkører ikke din IP-adresse med andre oplysninger, som Google ligger inde med.

Du kan vælge at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måder, f.eks. ved at udfylde en registreringsformular online eller ved at abonnere på vores nyhedsbrev. Når du sender dine personoplysninger til os, giver du os mulighed for at kontakte dig direkte eller sende dig relevante oplysninger om os og vores services. Vi bruger kun dine personlige oplysninger til markedsføringsmæssige formål, hvis du udtrykkeligt har givet dit samtykke. Dit samtykke er frivilligt og du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Opbevaring af dine personoplysninger

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Beskyttelse af personoplysninger

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder at der er en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Vær opmærksom på at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Ændringer i behandlingen af personoplysninger

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden.

Dine rettigheder

Ved forespørgsel kan du få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine data, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data i Danmark og i udlandet. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Hvis kundeforholdet ophører, gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i fem år i henhold til bogføringsloven, hvidvaskningsloven og logningsbekendtgørelsen.

Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, har du mulighed for at gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Kontakt os

Hvis du vil have mere information, ændre eller slette dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os på dataprotection@conscensia.com eller ringe på telefon 88 82 62 62.

Med venlig hilsen

Conscensia A/S
Nordvestvej 31
9000 Aalborg
Danmark
CVR Nr. 26459400

Senest opdateret den 1. maj 2018.